Diner met Wouter Verschelden

wo 6 dec 2023 - 19:30

Voortbouwend op het succes van vele jaren, blijft Libera! elke maand een besloten, conviviaal diner met gastspreker in Antwerpen inrichten: de "Diners met A". 

Een overzicht van de voorbije edities kan u hier terugvinden.

Op woensdag 6 december komt de bekende insider-journalist Wouter Verschelden (BusinessAM, NewsMonkey e.a.) bij Libera! de nodige achtergronden geven bij de politieke actualiteit. 

Op dinsdag 9 januari 2024 is het dan de beurt aan conservatief denker Frank Judo.

Welke data en wie?
Woensdag 6 december 2023: Wouter Verschelden, politiek journalist 

Waar en hoe laat?
De diners gaan door in het “RAS/Zuiderterras” (Ernest van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen). De avond start telkens om 19u30 met aperitief, diner om 20u, en de lezing met discussiemoment tijdens de koffie vanaf 21u. Na het officiële luik (22u) kunnen de debatten eventueel nog vrij verder gezet worden in de buurt.

Hoeveel?
65 EUR, moet ten laatste op de vrijdag voor het diner op onze rekening staan
Inschrijvingen zijn altijd definitief. No-shows worden niet terugbetaald.

Wat zit er in?
Aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht
plus twee glazen wijn, koffie/thee achteraf en water tijdens de maaltijd

Hoe inschrijven en betalen?
Stortingen gebeuren op het bankrekeningnummer BE76 0016 0690 1895 van Libera! vzw. De plaatsen zijn beperkt. Inschrijvingen worden vrijdag voor het diner afgesloten. Betalingen moeten dan op onze rekening staan.

Deadline?
Inschrijvingen, betalingen en annulaties moeten uiterlijk op de vrijdag voor het diner bij ons binnen zijn. Nadien kunnen we geen wijzigingen aan het aantal deelnemers meer doorgeven aan het restaurant. Nadien kunnen we bijgevolg dan ook geen terugbetalingen doen.

Disclaimer
Indien de voorziene gastspreker zou afzeggen - wat altijd mogelijk is - engageert Libera! zich er toe om een vervanger te voorzien. Het bedrag van de inschrijving dekt in principe de kost van de maaltijd, wat wil zeggen dat Libera! geen terugbetalingen kan doen bij een wijziging van spreker, maar enkel bij een volledige annulatie van het diner.

----------

Libera! is van oordeel dat het politiek-maatschappelijke debat niet enkel gevoerd moet worden in de parlementen en onder beroepspolitici en broodjournalisten, maar opengetrokken moet worden naar de burger.

Daarom organiseert Libera! sinds 2015 in Antwerpen op geregeld tijdstip diners met erudiete gastsprekers die op een luchtige manier een bepaald politiek of maatschappelijk relevant thema komen aankaarten.

Deze “Diners met A” moeten een forum blijven voor discussie en conviviale netwerking, gebeuren onder Chatham House-regels (d.w.z. dat uitspraken van sprekers of aanwezigen niet naar buiten toe geciteerd mogen worden zonder hun expliciete toestemming, dit om de parler-vrai te bevorderen), en staan open voor personen van alle partijen.