Diner met Jinnih Beels

wo 2 okt 2024 - 19:30

Voortbouwend op het succes van vele jaren, blijft Libera! elke maand een besloten, conviviaal diner met gastspreker in Antwerpen inrichten: de "Diners met A". 

Een overzicht van de voorbije edities kan u op deze webpagina terugvinden. 

Welke data en wie? 

  • Woensdag 4 september 2024: Nicole De Moor, staatssecretaris asiel en migratie 
  • Woensdag 2 oktober 2024: Kamerlid Jinnih Beels, schepen van Antwerpen

Waar en hoe laat? 

De diners gaan door in het “RAS/Zuiderterras” (Ernest van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen). De avond start telkens om 19u30 met aperitief, diner om 20u, en de lezing met discussiemoment tijdens de koffie vanaf 21u30. Na het officiële luik (22u30) kunnen de debatten nog vrij verder gezet worden in de buurt. 

Hoeveel? 

65 EUR moet ten laatste op de vrijdag voor het diner op onze rekening staan. Inschrijvingen zijn altijd definitief. No-shows worden niet terugbetaald. 

Wat zit er in? 

Aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht plus twee glazen wijn, koffie/thee achteraf en water tijdens de maaltijd 

Hoe inschrijven en betalen? 

Stortingen gebeuren op het bankrekeningnummer BE76 0016 0690 1895 van Libera! vzw. De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap. Inschrijvingen worden vrijdag voor het diner afgesloten. Betalingen moeten dan op onze rekening staan. 

Deadline? 

Inschrijvingen, betalingen en annulaties moeten uiterlijk op de vrijdag voor het diner bij ons binnen zijn. Nadien kunnen we geen wijzigingen aan het aantal deelnemers meer doorgeven aan het restaurant. Nadien kunnen we ook geen terugbetalingen doen. 

Disclaimer

Indien de voorziene gastspreker zou afzeggen - wat altijd mogelijk is - engageert Libera! zich er toe om een vervanger te voorzien. Het bedrag van de inschrijving dekt in principe de kost van de maaltijd, wat wil zeggen dat Libera! geen terugbetalingen kan doen bij een wijziging van spreker, maar enkel bij een volledige annulatie van het diner. 

Over onze diners

Libera! is van oordeel dat het politiek-maatschappelijke debat niet enkel gevoerd moet worden in de parlementen en onder beroepspolitici en broodjournalisten, maar opengetrokken moet worden naar de burger. 

Daarom organiseert Libera! elke maand een diner met een gastspreker die op een luchtige manier een bepaald politiek of maatschappelijk relevant thema zal aankaarten. 

Deze diners moeten een forum zijn voor discussie en conviviale netwerking, en staan open voor personen van alle partijen en beschouwingen. 

Vragen of suggesties, ook wat toekomstige sprekers betreft, zijn altijd welkom. 

Het is de ambitie van Libera! om elke maand zo'n diner te blijven organiseren.